Портал, де шукають факти: здоров'я, побут, стосунки, фінанси
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href='http://www.dacia-forum.cz' title='Dacia, Forum, Club'>Dacia Forum</a>Портал, де шукають факти: здоров'я, побут, стосунки, фінанси
Хочете знайти практичні роз'яснення для різних життєвих ситуацій? Відвідайте pravdatut.ua – на цьому ресурсі представлені публікації, що починаються з «Чи можна...» або «Чи передається...» на найрізноманітніші теми: від лікарських питань наприклад, підготовка до КТ чи ризики гепатиту С та здоров'я жінки чи можна приймати ванну під час місячних, чи можна завагітніти з одним яєчником до практичних лайфхаків зберігання продуктів, догляд за хворою дитиною а також до фінансових, кадрових і святкових тем – лікарняні, робота аспірантів, рубінове весілля. Портал знадобиться аудиторії, яка цінує фактичні відповіді без зайвої води.