Народ, привіт! Вирішив от показати цікавим сайтом, раптом комусь із вас треба. Останнім часом щось відчув, що сплю погано, кручусь до ранку, а зранку відчуваю себе, ніби вагони розвантажував. Грішив на роботу, на атмосферний тиск, а жінка каже: "Давай оновити білизну на людську, а не цю синтетику з розпродажу". І тут я пішов в мережу.
По правді, був впевнений, що підбір постільного комплекту - це лише "колір сподобався чи ні". Виявилося, то цілий всесвіт. І бязь, і ранфорс, і сатин... Я в цих назвах не розбирався, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.
Люди, оце криниця знань! Я завис майже годину. Там все як в довіднику: по поличках розписані усі типи тканин, від простої бязі до преміум сатину та льону. Навіть є порівняння з описом щільності тканини та того ж, скільки там прань витримає матеріал. Це реально допомогло в'їхати, чому один набір коштує 800 грн, а інший — 2500.
З несподіваного для себе дізнався:
- Виявляється, українські та європейські розміри сітки суттєво різняться, і перед замовленням варто бігати з сантиметром міряти ковдру, а не тупо довіряти напису «сімейний».
- От чесно, не знав, що фланель в спеку — це жах, а якісний сатин реально охолоджує, тому що в нього плетіння ниток специфічна.
- На сайті розписано, як прати, щоб принт не вицвів після кількох прань. Це прям в точку для тих, у кого пральна машинка працює без вихідних.
В результаті вирішили придбати спочатку один сатиновий набір від українського бренду (підтримали своїх). Наразі все чудово — спимо як немовлята, білизна дуже приємна до тіла, не збивається й не б'є струмом.
Загалом, якщо ви, як і автор, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не те, в яку треба розбиратись, щиро рекомендую глянути огляд на цьому ресурсі. Реально зберігає нерви на вибір та вберігає від покупки якоїсь фігні. Всім здорового відпочинку!
Люди, хто шарить в постільній білизні?? Відкопав цікавий ресурс
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href='http://www.dacia-forum.cz' title='Dacia, Forum, Club'>Dacia Forum</a>